این پروژه بخشی از طرح جامع توسعه حرمین شریفین کربلاست. طراحی این پروژه توسط دکتر خان محمدی از اساتید دانشگاه علم و صنعت کشورمان انجام شده و در چهار طبقه در ضلع های جنوب غربی حرم مطهر و بین درهای ورودی قرار دارد. از باب الرأس و بابل قبله و همچنین اماکن مقدسی مانند حما و گاه و تل زینبیه. فضای حیاط شامل دو طبقه زیرزمین، یک طبقه اول و یک طبقه فوقانی خواهد بود.
تعداد بازدید: 1
* ماجرای خواب عارف لبنان در شب امضای قرارداد پروژه توسعه
نام این پروژه داستان شگفت انگیزی دارد که از زبان امام حسین (ع) شنیده می شود. گفته می شود پیش از این دیدار یکی از شیعیان صوفی لبنانی با متولیان حرم امام حسین (شیخ مهدی کربلایی) برای امضای تفاهم نامه برای اجرای این طرح تماس گرفت و آرزوی خود را اینگونه توصیف کرد:
تعداد بازدید: 1
قرار گرفتن دو طبقه پروژه زیرزمینی و بالا بودن سطح آب زیرزمینی در این منطقه، کار حفاری و اجرای این پروژه را با پیچیدگی و ابعاد فنی مهندسی ویژه ای که مهندسان ایرانی برای این منظور از طریق مدرن به کار برده اند، می کند. روش های علمی و استفاده از آنها برای تکمیل پروژه از تجهیزات کامل مانند دستگاه هیدروفورز.
*پروژه توسعه حرم امام حسین (ع) شامل چه فضاهایی است؟
این پروژه و صحن مجموعه ای از امامزاده ها، فضای باز، کتابخانه، موزه، هتل و غیره خواهد بود. همچنین یکی از ویژگی های آن بازسازی و احیای تل زینبیه به صورت تپه است. گفته می شود اجرای مراحل این طرح 6 سال به طول می انجامد و با تکمیل این طرح توسعه، پنج برابر ظرفیت فعلی برای حضور زائران فراهم می شود. طرح جامع توسعه حرم امام حسین (ع) که تنها بخشی از تالار و تالار حضرت زینب سلام الله علیها را شامل می شود و تالارهای دیگر را نیز در بر می گیرد، توسط مهندسان برجسته ایرانی طراحی شده و در آن قرار خواهد گرفت. عملیات همزمان از 25 سال تالار و حرم حضرت زینب (س) در فاز اول ساخته شد و حد فاصل خیمه تا حرم حسین ساخته شد و سایر فازها در مرحله تملک است که در تصویر زیر مشاهده می کنید. نمای سه بعدی تل زینبیه نام صحن و شبستان حضرت زینب(س)* پروژه تصاویر
در زیر تصاویری از پیشرفت پروژه را مشاهده خواهید کرد: عکس های هوایی از دسامبر 2019